Deltag i Dubai Open 2017 og kæmp om finalepladserne og rejsen til finalen i Dubai

Dubai Open 2017 arrangeres af Profil Rejsers golfafdeling i samarbejde med Dubai Tourism, Emirates og Wilson Staff.

 

Kvalifikationsturneringen til Dubai Open 2017 afvikles en dag i perioden 2. juni - 16. august 2017 på en bane i dit lokalområde. Vi har udvalgt seks af de bedste golfbaner i Danmark til kvalifikationsrunderne - Læs om klubberne her

Efter afviklingen af de respektive kvalifikationsturneringer rundt om i landet, vil de to bedste for hver runde kvalificere sig til finalen i Dubai, hvor en spændende oplevelse venter med fantastiske golf-forhold.

 

Nyheder i 2017 -  Nye klubber i 2017 er Smørum Golfklub, Mollerup Golf Club, Ledreborg Palace Golf Club og Horsens Golfklub. Udover de mange flotte præmier til hver runde, bliver der i år udlovet en plads på finalerejsen og et valgtfrit golfsæt fra Wilson ved Hole-in-One!

  

 

Præmier, klappe-præmier og Hole-In-One-præmie:

Udover at der spilles om to finalepladser i Dubai per kvalifikationsrunde, vil der være flotte præmier og klappe-præmier.

 

Årets første Hole-In-One udløser ikke mindre end en plads på finalerejsen og et valgfrit golfsæt fra Wilson Staff!

 

OBS - det er pt udsolgt på sidste afdeling af Dubai Open på Ledreborg Palace Golf Club - men du er velkommen til at kontakte os og høre om vi har modtaget nogle afbud!

 

 

 

 

Finalen afvikles i Dubai 26-30. november 2017og inkluderer:

- Fly t/r København - Dubai med Emirates inkl. transport af golfbag

Hotelovernatninger 

- Finaleplads i Dubai Open 2017 i Dubai

- Transport mellem lufthavn, hotel og golfbaner

 

Det vil være muligt for ledsagere at komme med på rejsen til fordelagtige priser.

 

Turneringen:

Golftuneringen er åben for alle danske golfere med DGU-kort eller tilsvarende udenlandske kort. Tuneringens indledende runder afvikles på Hørsholm Golf, Horsens Golfklub, Smørum Golfklub. Svendborg Golf Klub, Mollerup Golf Club og Ledreborg Palace Golf Club. Turneringen spilles som 18-hullers indledende runde, der afvikles som sin egen turnering. Efter de indledende runder vil vinderen af A- og B-rækken gå videre til finalen, som spilles i Dubai 26-30. november 2017.

 

Profil Rejser Golf - Rosenørns Allé 29, 1. sal - 1970 Frederiksberg C - 77 33 56 20

Persondatapolitik